Be Accurate Ltd: O συνδετικός κρίκος «ακριβείας» από την Ελλάδα προς τη Μ. Ανατολή

UK freight cheers as Airports Commission opts for another runway at Heathrow
3 July 2015
Show all

Be Accurate Ltd: O συνδετικός κρίκος «ακριβείας» από την Ελλάδα προς τη Μ. Ανατολή

Μια νέα εταιρεία στον ελληνικό χώρο, αλλά με πολύχρονη εμπειρία άνω των 30ετών των στελεχών που την απαρτίζουν στο χώρο των διεθνών μεταφορών & logistics, η Be Accurate Ltd, φιλοδοξεί να ανοίξει νέους δρόμους διασύνδεσης μεταξύ της Ελλάδας και της Μ. Ανατολής, ειδικά σε πολλά υποσχόμενες και ανερχόμενες αγορές όπως το Ιράν.

Η Be Accurate Ltd, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2015, από έναν αναγνωρισμένο επαγγελματία με πολλά χρόνια εμπειρίας στην ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά των logistics, τον Νικόλαο Σίμου, και ήδη μετρά μια σειρά επιχειρηματικών επιτυχιών στο ενεργητικό της.

Όπως δηλώνει ο ιδρυτής της κ. Ν. Σίμου «όραμά μας είναι να γίνει η Be Accurate προέκταση των ενεργειών & φιλοδοξιών των πελατών της, εντός και εκτός συνόρων.  Η επαγγελματική μας εμπειρία είναι η βάση της παροχής λύσεων στα θέματα των πελατών μας».

Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όχι μόνο διεθνών μεταφορών και logistics που αποτελούν και το corebusiness της, αλλά  με βάση την ποιότητα, ακρίβεια και βάζοντας την επαγγελματική εξυπηρέτηση του πελάτη στην πρώτη θέση,  η Be Accurate έχει ως στόχο να αποτελεί τον βασικό συνεργάτη – solution provider για όλους τους πελάτες της, κυρίως αυτούς που θέλουν να ανοιχτούν σε νέες γεωγραφικά αγορές.

Η εταιρεία εδρεύει στο Πειραιά, στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, σε κεντρικό και κομβικό σημείο για την παροχή υπηρεσιών διεθνών μεταφορών και logistics.

Ιράν_ η πρόκληση του Αύριο για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Η Be Accurate, ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών και λύσεων logistics, δίνει μεγάλη έμφαση στη διασύνδεση των αγορών και στην ενδυνάμωση των διεθνών μεταφορών.

Η γεωγραφική κάλυψη για τους πελάτες της είναι παγκόσμια, καθώς έχει διαθέσιμο ένα πραγματικά διεθνές δίκτυο, με αντιπροσώπους και συνεργάτες σε όλα τα σημεία του ορίζοντα, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών της Be Accurate από και προς κάθε σημείο.

Η Be Accurate δίνει μεγάλη έμφαση στη διασύνδεση της ελληνικής αγοράς με την ανερχόμενη αγορά του Ιράν, των χωρών της Μέσης Ανατολής και των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (CIS countries).

Ειδικά όσον αφορά στην αγορά του Ιράν, η Be Accurate έχει την δυνατότητα να παρέχει όλες τις υπηρεσίες των διεθνών μεταφορών και logistics – με βάση τα παγκόσμια πρότυπα και καλύπτουν οδικές, σιδηροδρομικές, αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές- στηριζόμενη στην εταιρεία Atashpa, μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις διαμεταφοράς στη χώρα, που έχει εξαγοραστεί από την Be Accurate Ltd. Παράλληλα, η Be Accurate παρέχει εκτελωνισμούς σε όλα τα σημεία στο Ιράν καθώς και υπηρεσίες logistics με βάση δική της αποθήκη και δίκτυο διανομής.

Οδικώς, οι δυο χώρες (Ελλάδα – Ιράν) ενώνονται με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις είτε σε επίπεδο groupage, είτε σε επίπεδο LTL και πλήρων φορτίων.

Δια θαλάσσης το Ιράν εξυπηρετείται πλέον απευθείας από τα βασικά λιμάνια της Ελλάδας (Πειραιά και Θεσσαλονίκη) με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις και απευθείας προς το κεντρικό λιμάνι του Ιράν, Bandar Abbas, στο οποίο η Be Accurate διατηρεί υποκατάστημα με έμπειρο προσωπικό.

Αεροπορικώς το Ιράν συνδέεται από την Ελλάδα με πλήθος αεροπορικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης και της Ιρανικής αεροπορικής εταιρείας Mahan Air, την οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα η Be Accurate Ltd.

Η Be Accurate Ltd,  μπορεί να αποτελέσει τον μόνο αξιόπιστο συνεργάτη κάθε ελληνικής επιχείρησης που επιθυμεί να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε μια αναδυόμενη καταναλωτική αγορά εκατομμυρίων όπως αυτή του Ιράν, συνδυάζοντας τις γνώσεις της σε επίπεδο consulting, αλλά και την επάρκειά της σε επίπεδο Logistics provider. Εμπιστευθείτε την!

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Be Accurate καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών στον κλάδο των διεθνών μεταφορών και logistics, αναλυτικά:

  • Διεθνείς οδικές μεταφορές – πλήρη και τμηματικά φορτία, groupage από και προς τις ευρωπαϊκές χώρες, ειδικές συνθήκες και υπηρεσία και την διαμεταφορά φαρμάκων
  • Διεθνείς αεροπορικές μεταφορές – όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες, ειδικές συνθήκες και υπηρεσία και την διαμεταφορά φαρμάκων
  • Διεθνείς θαλάσσιες μεταφορές – πλήρη και τμηματικά φορτία
  • Διεθνείς σιδηροδρομικές μεταφορές – μεμονωμένα φορτία και πλήρης συρμούς
  • Υπηρεσίες logistics και εθνικής διανομής
  • Supply chain solutions
  • Εβδομαδιαία οδική μεταφορά σε επίπεδο groupage προς τις αγορές της Αρμενίας και Γεωργίας
  • Υπηρεσία εκτελωνισμού στην Ελλάδα, ειδικά για τις μεταφορές που τα εμπορεύματα διέρχονται μέσω της Ελλάδας και προωθούνται σε τρίτες χώρες

Η Be Accurate Ltd είναι μέλος του ΣΥΝΔΔΕ&L και είναι πιστοποιημένη κατά ISO9001

Δείτε το άρθρο στην Supply Chain >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *